Στηρίζουμε το Μπενάκη

Γιατί είναι ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς της χώρας.
Γιατί είναι ένα σημείο αναφοράς της αθηναϊκής ζωής που συνδέθηκε με τέσσερις γενιές κι άντεξε στον χρόνο.
Γιατί είναι μία πολύτιμη κιβωτός του παρελθόντος και ταυτόχρονα ένας ζωντανός οργανισμός που παράγει έργο.
Τέλος, γιατί σαν το Μπενάκη δεν υπάρχει άλλο.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Στήριξης του Μουσείου Μπενάκη διοργανώνονται τρεις ξεχωριστές συναυλίες τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου με γενικό τίτλο «Δώστε και εσείς τον παλμό!».

Οι συναυλίες αρχίζουν την ΤΡΙΤΗ 2 Οκτωβρίου με τη Νατάσα Μποφίλιου να τραγουδά «Έρχονται οι Μέρες του Φωτός», δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 Οκτωβρίου ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο “On the road” με επιλογές από δικά του γνωστά και «άγνωστα» αγαπημένα τραγούδια αλλά και της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας, μαζί με τη Σαββέρια Μαργιολά μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα.

Το τριήμερο των συναυλιών κλείνει την ΠΕΜΠΤΗ 4 Οκτωβρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος, με τη μουσική παράσταση «Ο Πολιτευτής. Μουσικοπολιτικά και άλλα», η οποία περιλαμβάνει μουσικές δημιουργίες από τα 40 χρόνια της σαββοπουλικής τραγουδοποιίας.

Εισιτήρια, κόστος 10 ευρώ (Όρθιοι - Αρένα). Στο αίθριο του Μουσείου, στην οδό Πειραιώς 138, ώρα έναρξης 20.30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30). Η πώληση γίνεται από το κεντρικό και τα παραρτήματα του Μουσείου, ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Το κόστος της εκδήλωσης καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική, ενώ τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό και την παραγωγή της εκδήλωσης έχει αναλάβει η εταιρία Solist invent experiences. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στο Μουσείο Μπενάκη.

invitation mpenaki

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Βυζαντινό Σαλέντο» Αίλιος Αριστείδης (117 - π. 185) »