Ταξίδια - Ξεναγήσεις 2021

Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 31-08-2021

Ετοιμάζουμε πανοραμικά ταξίδια, τριήμερα, τετραήμερα, πολυήμερα, με πολύ κέφι αλλά και συγκρατημένη αγωνία λόγω των απογοητευτικών επιδόσεων της χώρας μας απέναντι στον εμβολιασμό. Περιμένουμε τα αποτελέσματα στις αρχές Σεπτεμβρίου κι αν δοθεί το πράσινο φως, ποιος μας πιάνει. Ήπειρος, Μινωική Κρήτη, χειμωνιάτικοι Δελφοί, χειμωνιάτικη Ιορδανία (αρχές Δεκεμβρίου). Και ετοιμαζόμαστε για: Ανδαλουσία, Σικελία, Αν. Μακεδονία και Θράκη το πρώτο τετράμηνο της επόμενης χρονιάς με το καλό.

Διαβάστε περισσότερα

Αργολίδα τον Ιούνιο

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 22-05-2021

Από την πρωτοελλαδική Λέρνα, τις Μυκήνες, τη Μιδέα, τα Δενδρά και την Τίρυνθα, στο Ναύπλιο και την Ακροναυπλία, τα αρχαιολογικά μουσεία και το Μουσείο του Πελοποννησιακού Λαογραφικού μέχρι τις Σπέτσες. Ένα αργολικό τετραήμερο με ξεναγό τη Μάχη Καρανίκη. Τρίτη 15 με Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 (δείτε το Πρόγραμμα…)

Διαβάστε περισσότερα

Βυζαντινή Λακωνία

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19-05-2021

Από τη Μονεμβασία και τη χερσόνησο της Νεαπόλεως στον Μυζηθρά / Μυστρά στα πόδια του Ταΰγετου και στο Γεράκι στην έξοδο του Πάρνωνα. Στο βυζαντινό τετραήμερο (Πέμπτη 10/6 – Κυριακή 13/6/2021) περιλαμβάνονται και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης και το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού. Δείτε αναλυτικά…

Διαβάστε περισσότερα