ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ – ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Από τις αρχές Οκτωβρίου, έχει αρχίσει η ανανέωση της ετήσιας συνδρομής (Οκτώβριος 2012 - Σεπτέμβριος 2013). Ήδη, από το 2011, έχουμε μειώσει το κόστος για όσους κάνουν απλή ανανέωση.
Σας παρακαλούμε όμως να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία που μας έχετε ήδη δώσει τα παλαιότερα χρόνια: αν έχετε αλλάξει διεύθυνση ή τηλέφωνο, ή ηλεκτρονική διεύθυνση. Ρίξτε επίσης μια ματιά στην ημερομηνία λήξης του διαβατηρίου σας (εμείς έχουμε περασμένα σε ηλεκτρονική μορφή όλα αυτά τα γραφειοκρατικά, αλλά πρέπει να τα ανανεώνουμε). Ακόμα, αν κάποιος δεν μας έχει δώσει το ΑΦΜ του, παρακαλούμε να κάνει τον κόπο να μας το δώσει όταν κάνει την ανανέωση, ώστε να μπορούμε να εκδώσουμε απόδειξη.
Ο κωδικός που έχετε (γραμμένος στην κάρτα του συνδρομητή) παραμένει ο ίδιος. Με αυτόν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στον Ιστότοπο του Αρχείου, όταν με το καλό ανοίξει για το κοινό.

1. Ανανέωση απλής συνδρομής: 45 ευρώ
2. Για δεύτερο μέλος, ανανέωση: 20 ευρώ (δηλώνοντας το όνομα και του πρώτου μέλους)
3. Ανανέωση συνδρομής για νέους (έως 28 ετών) και εκπαιδευτικούς εν ενεργεία: 15 ευρώ
4. Συνδρομή στήριξης: 100 ευρώ
5. Χορηγική συνδρομή: 250 ευρώ


ΝΕΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Ανοίξαμε τον πανοραμικό κύκλο και σε νέους συνδρομητές. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να μας ενημερώσουν (μέσω της σελίδας Επικοινωνία) ώστε να τους στείλουμε και το ενημερωτικό κείμενο αλλά και το κατεβατό που θα πρέπει να συμπληρώσουν μαζί με την αίτηση. Προϋπόθεση: να τους συστήσει ένας συνδρομητής μας. Το κόστος για νέους συνδρομητές είναι:

1 Νέος Συνδρομητής, Συνδρομή: 60 ευρώ
2 Νέος Συνδρομητής, Για δεύτερο μέλος, συνδρομή: 30 ευρώ (δηλώνοντας το όνομα και του πρώτου μέλους)
3 Νέος Συνδρομητής, Συνδρομή για νέους (έως 28 ετών) και για εκπαιδευτικούς εν ενεργεία: 20 ευρώ
4 Συνδρομή στήριξης: 100 ευρώ
5 Χορηγική συνδρομή: 250 ευρώ

Θυμίζουμε ότι οι διαλέξεις είναι ανοικτές στο κοινό, αρκεί κάποιος να εγγραφεί εγκαίρως εφόσον υπάρχουν θέσεις. Είναι και μια ευκαιρία γνωριμίας με το Πανόραμα.
Θυμίζουμε επίσης ότι ο Κύκλος Διαλέξεων για τα Βαλκάνια και τη Θεσσαλονίκη, με ομιλητές τον Κώστα Καραμαλή (τέσσερις διαλέξεις) και τη Φωτεινή Τσακόγλου (μία διάλεξη), έχει ανέβει στον Ιστότοπο του Ιδρύματος Μποδοσάκη και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε αν επισκεφθείτε το blod.gr και πλοηγηθείτε στην ενότητα «Ιστορία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Έφη Αλλαμανή γράφει: Το Πρωτόλαδο της Χρονιάς »