Ξεναγήσεις Απρίλιος


Αρχική ΜέσαΠεριήγηση στον Ιερό Βράχο και το Μουσείο Ακροπόλεως
το Σάββατο 29 Απριλίου 2023
Ξεναγεί η Χρυσή Καραϊωσηφίδου

Όπως είχαμε συμφωνήσει στη φθινοπωρινή μας επίσκεψη, τώρα θα περιηγηθούμε τα «υπόλοιπα», αν και ο Βράχος είναι ανεξάντλητος. Αλλά, θα ξεκινήσουμε πρωί-πρωί, δηλαδή στις 8.30, για να μην μας πιάσει ο μεσημεριανός ήλιος και να μην μας ποδοπατήσουν οι τουρίστες.
Οι επισκέψεις: Νότια κλιτύς, Θέατρο Διονύσου - Ωδείο Περικλή, Στοά Ευμένους, Ασκληπιείο, Αγία Παρασκευή, Μνημείο Νικία, Χορηγικό μνημείο Θρασύλλου, Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Στο Μουσείο της Ακροπόλεως θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας σε συγκεκριμένα εκθέματα. ομάδα ως 25 άτομα. Εγγραφείτε εγκαίρως από την Τρίτη 4/4.

Οι επισκέψεις: Νότια κλιτύς, Θέατρο Διονύσου - Ωδείο Περικλή, Στοά Ευμένους, Ασκληπιείο, Αγία Παρασκευή, Μνημείο Νικία, Χορηγικό μνημείο Θρασύλλου, Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Στο Μουσείο της Ακροπόλεως θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας σε συγκεκριμένα εκθέματα. Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ, ομάδα ως 25 άτομα (περιλαμβάνονται τα ατομικά ακουστικά για το Μουσείο, δεν περιλαμβάνεται το κόστος εισόδων). Εγγραφείτε εγκαίρως από την Τρίτη 18/4.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αρχαία Ελευσίνα »