ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Χελιδόνι 1Συνάντηση μελών και φίλων

Ευτυχώς που ανοίγουν τα εργαστήρια τατουάζ την 1η Ιουνίου του 2020, ώστε, εφόσον δεν κατορθώσαμε να αλλάξουμε το δέρμα μας στη διάρκεια αυτής της τόσο παράδοξης άνοιξης, να βρούμε τρόπο να το καλύψουμε τουλάχιστον με διάφορες ζωγραφιές. Να μη φανούν τα ρήγματα, τα στίγματα, οι πληγές. Πικρόχολα αστεία και μουδιασμένες σαχλαμάρες στο τέλος της πρώτης πολύ δύσκολης φάσης που διανύσαμε – στην αρχή μιας ακόμα δυσκολότερης φάσης που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Για όλους οι δυσκολίες είναι πάμπολλες. Και για το Πανόραμα, βεβαίως. Ελπίζουμε να ανταπεξέλθουμε. Αλλά το Πανόραμα είναι πρωτίστως ένας χώρος κοινωνικής συναναστροφής. Κάτι που μας λείπει πάρα πολύ.
Πριν μπούμε στο κανονικό καλοκαίρι, λοιπόν, σκεφτήκαμε να οργανώσουμε μία συνάντηση μελών και φίλων. Μία συνάντηση επί πολλές φορές, για να μπορέσουμε να ειδωθούμε, να πούμε δυο κουβέντες, τηρώντας αποστάσεις κλπ. Θα πρέπει να κλείσετε θέση είτε τηλεφωνικά (210-72 19 825) είτε στέλνοντας μέιλ. Θα μας βοηθούσε αν μας αφήνατε και το τηλέφωνό σας για να σας απαντήσουμε αν μπορείτε να έρθετε ή αν συμπληρώθηκαν οι δέκα θέσεις. Δεν θα γίνει δεκτός κάποιος εάν δεν έχει κάνει την απαραίτητη διαδικασία. Παρακαλούμε όμως, αν εξασφαλίσετε θέση, να εμφανιστείτε, γιατί τώρα πια η κάθε θέση αποκτά ιδιαίτερη αξία!

Χελιδόνι 2Οι ημέρες και ώρες είναι οι εξής:
Τετάρτη 3/6 το απόγευμα ώρα 7:15-9:00
Πέμπτη πρωί 4/6 ώρα 11:00-13:00. Παρασκευή πρωί 5/6 ώρα 11:00-13:00
Τετάρτη 10/6 το απόγευμα ώρα 7:15-9:00
και Πέμπτη πρωί 11/6 ώρα 11:00-13:00

Ελπίζουμε να σας βολέψει κάποια από αυτές τις ημέρες και ώρες. Σας περιμένουμε.
Και χαιρετούμε από μακριά όσους δεν τα καταφέρουν κι όσους ζουν εκτός Αθηνών ή έχουν ήδη αποδράσει. Πάντως, πριν κλείσει το γραφείο (ή μάλλον πριν ξανακλείσει, τώρα για καλοκαίρι), θα σας στείλουμε τα Νέα του Πανοράματος με διάφορα θέματα και προγράμματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 Συναντήσεις μελών »