Από το Πήλιο στην Αθήνα

apo to pilio stin athinaΠρόσκληση για το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου (ολοήμερο) από τον Κωνσταντίνο Μοράρο και την Αθηνά Αργυροπούλου

Mε ιδιαίτερη χαρά και πολύ κέφι ανοίγουμε και φέτος το σπίτι μας στο Παγκράτι και σας προσκαλούμε στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσείου Ελιάς και Λαδιού Πηλίου, για να σας παρουσιάσουμε την έκδοση του Ημερολογίου 2016, με έργα του ζωγράφου και χαράκτη Δημήτρη Μοράρου και να γιορτάσουμε πηλιορείτικα τον ερχομό των Χριστουγέννων με ελιές και τσίπουρο.

Περιμένουμε τους συνταξιδιώτες της Καππαδοκίας κι όλους τους άλλους πανοραμικούς φίλους από τις δώδεκα το μεσημέρι μέχρι τις οκτώ το βράδυ. Με την ευκαιρία, θα σας μιλήσουμε και για το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού που βρίσκεται στην Άνω Γατζέα, στο δυτικό Πήλιο, μέσα στον ελαιώνα που φτάνει μέχρι τον Παγασητικό.

Κώστας και Αθηνά

 



>>> Διεύθυνση: Φιλοχόρου 8-10 και γωνία Πολεμοκράτους (στον 3ο όροφο). Τηλέφωνο: 210-72.26.710
Η Φιλοχόρου είναι δίπλα στο Άλσος Παγκρατίου. Πρόσβαση με τα πόδια (πλησιέστερο σημείο αναφοράς το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών):
Από την Βασιλέως Γεωργίου Β΄ παίρνετε την Αρχελάου, στη συνέχεια στρίβετε στην Ελανίκου και στη συνέχεια στην Πολεμοκράτους που τερματίζει στην Φιλοχόρου. 
Από την Σπύρου Μερκούρη, στη συμβολή με Αρχελάου, ακολουθείτε τα σκαλάκια, που είναι δίπλα στο Άλσος, στρίβετε δεξιά στην Ιππομέδοντος και στα αριστερά σας βρίσκετε την Φιλοχόρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Μυκήνες» Χαίρε Ίμβρος »